Wie zijn wij?

7Scope is een jong bedrijf met de ambitie te groeien om het planningsmanagement naar een hoger plan te tillen. Wij kunnen planningsmanagement regelen voor alle uitvoerende technische bedrijven en hebben onze basis in de infra-wereld. Op onze eigen wijze willen wij een bijdragen leveren aan uw efficiëntie. Transparantie, respect voor elkaar en werken aan gezamenlijke doelen zijn kernwaarden bij ons. Alleen door samen te werken komen we verder. Zie ook het DNA van 7Scope.

Het team van 7Scope

Frank Sipkes

Frank Sipkes

Leadplanner & inspirator

Ik ben initiatiefnemer van 7Scope. Van oorsprong ben ik bouwkundige en ik heb m’n draai gevonden in het planningsmanagement in de infra wereld. Ik werk graag op grote aansprekende projecten en ik word warm van het ontwikkelen van nieuwe werkmethoden en vaardigheden.

Bas de Wilde

Bas de Wilde

Integraal Planner

Ik ben geïnteresseerd in alles wat met stedenbouw en mobiliteit te maken heeft. Van huis uit ligt mijn passie bij het ontwerpen van de stedelijke ruimtes en momenteel werk ik als integraal planner op grote infra projecten. Dat doe ik in een groot team en kan daar echt resultaat boeken. In mijn rol als integraal planner ben ik de schakel tussen de vele partijen op de bouwplaats en lever ik mijn bijdrage aan een beheerste voortgang. Mijn nieuwsgierigheid blijft daarin geprikkeld, zowel in technisch als in menselijk opzicht.

Marieke van Oppen
Marieke van Oppen

Werving en selectie

7Scope is volop in beweging en op zoek naar uitbreiding van het team. Ik ondersteun Frank in deze zoektocht, naast activiteiten op gebied van communicatie en positionering.

Roos Sipkes

Roos Sipkes

Web beheerder

Ik ben Media, Informatie en Communicatie student aan de HvA en werk daarnaast voor 7Scope. Als Tekstschrijver en social-media expert beheer ik de website en de LinkedIn pagina van het bedrijf.

Jij?

Jij?

Planner

We hebben altijd ruimte voor nieuwe mensen. Ben jij een analytisch denker? Heb jij zin om te werken aan mooie opdrachten tezamen met een inspirerend team? Neem contact met ons op – we willen je graag leren kennen.

Ontwikkeling, enthousiasme en innovatie

De organisaties waarin we tegenwoordig werken zijn groot en complex en zijn continu aan verandering onderhevig. We moeten ons  blijven ontwikkelen, zowel op het gebied van kennis als op het gebied van de vaardigheden om die kennis effectief te kunnen inzetten. Constante ontwikkeling en innovatie is het belangrijkste kenmerk van 7scope. Het is onze overtuiging dat als je anderen laat meedelen in die ontwikkeling er een versnellend effect ontstaat.

Verder moet werk ook leuk zijn. Leuk betekent dat er ruimte is. Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor innovatie, ruimte om te relativeren, voor een grap, voor een excellente prestatie.