PLANNING MANAGEMENT

WIE WIJ ZIJN

7Scope is opgericht door Frank Sipkes. Frank heeft ruime ervaring in het inrichten van het planningsmanagement op complexe multidisciplinaire projecten en het weer op de rit krijgen van vastgelopen planningsprocessen.

Zijn werkwijze is onorthodox, maar bovenal zeer effectief doordat hij zich richt op wat werkt binnen grote teams.

Zijn eigen planningssystematiek is gevormd door ruime ervaring in verschillende disciplines binnen de civiele techniek; van onderaannemer, projectleider en integraal planner tot senior planning consultant.

Deze nieuwe visie in planningsmanagement vormt de basis van 7Scope.

Het team van 7Scope

Frank Sipkes

Frank Sipkes

Leadplanner & inspirator

Ik ben initiatiefnemer van 7Scope. Van oorsprong ben ik bouwkundige en ik heb m’n draai gevonden in het planningsmanagement in de infra wereld. Ik werk graag op grote aansprekende projecten en ik word warm van het ontwikkelen van nieuwe werkmethoden en vaardigheden.

Bas de Wilde

Bas de Wilde

Integraal Planner

Ik ben geïnteresseerd in alles wat met stedenbouw en mobiliteit te maken heeft. Van huis uit ligt mijn passie bij het ontwerpen van de stedelijke ruimtes en momenteel werk ik als integraal planner op grote infra projecten. Dat doe ik in een groot team en kan daar echt resultaat boeken. In mijn rol als integraal planner ben ik de schakel tussen de vele partijen op de bouwplaats en lever ik mijn bijdrage aan een beheerste voortgang. Mijn nieuwsgierigheid blijft daarin geprikkeld, zowel in technisch als in menselijk opzicht.

Marieke van Oppen
Marieke van Oppen

Werving en selectie

7Scope is volop in beweging en op zoek naar uitbreiding van het team. Ik ondersteun Frank in deze zoektocht, naast activiteiten op gebied van communicatie en positionering.

Roos Sipkes

Roos Sipkes

Web beheerder

Ik ben Media, Informatie en Communicatie student aan de HvA en werk daarnaast voor 7Scope. Als Tekstschrijver en social-media expert beheer ik de website en de LinkedIn pagina van het bedrijf.