Planning management

werken bij 7SCOPE

STAAT VOOR

Samenwerken – Creativiteit – Ontwikkeling – Persoonlijk – Evenwicht

WERKEN BIJ

7SCOPE

STAAT VOOR

Samenwerken

Creativiteit

Ontwikkeling

Persoonlijk

Evenwicht

Wat mag je van ons verwachten?

Betrokkenheid staat centraal bij 7scope. Dit merk je door de korte lijnen, de ondersteuning, de bemoeienissen en interesse.

Interesse in jou, in de opdrachtgevers en de wereld waarin we leven. We zijn nieuwsgierig, kijken om ons heen en zijn altijd bezig om in te spelen op wat er nodig is én kan zijn.

We ontzorgen graag. Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor jou. We bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling en flexibiliteit.

Periodiek werken we samen in Het Vakwerkhuis in Delft voor koffie en lunch met het team.

Dat maakt werken voor 7scope helemaal af.

Samenwerken

Bouwen is samenwerken en dát is de basis van 7Scope. Een goede samenwerking betekent dat ieder zijn bijdrage wordt gewaardeerd. Zo komen we samen tot meer.

Creativiteit

Het genereren van ideeën en oplossingen vraagt om creativiteit. De organisaties waar we voor werken vragen ons inzicht te geven. Wij denken in mogelijkheden en dragen niet altijd de geijkte oplossingen aan; juist door breder te kijken geven we ruimte voor creativiteit.

Ontwikkeling

Wij zijn constant in ontwikkeling. Om samen de werkwijze vorm te geven vinden wij het belangrijk te investeren in jouw ontwikkeling. Vakinhoudelijk en persoonlijk. Jouw ideeën kunnen weer de inspiratie zijn voor anderen en zo word ook jij weer geïnspireerd. Door ruimte te maken voor ontwikkeling komen we samen verder!

Persoonlijk

Jouw persoonlijkheid is heel belangrijk voor ons. Wij zijn een bedrijf waar persoonlijk contact voorop staat.

Evenwicht

Evenwicht is een voorwaarde voor een gezond leven én dus voor een prettige werkomgeving. Wij streven telkens naar evenwicht. Voor jou tussen werk en privé, op werk tussen stabiliteit en uitdaging en voor de klant tussen efficiëntie en effectiviteit. Hoe dat zich vertaalt voor jou en 7Scope bepalen we samen.

.

.

.

Interesse?

Wij komen graag met jou in gesprek om te verkennen hoe wij elkaar kunnen versterken.