PLANNING MANAGEMENT

Wat wij doen

7Scope onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van planningsmanagement.

Wij werken graag met u samen, waar kunnen we u bij helpen?

DIENSTEN VAN 7SCOPE

Planningsmanagement op multidisciplinaire werken

Het beheersen van de factor tijd. Wij regelen het proces, zorgen dat uw team de planning opstelt en nadenkt over alle factoren die van belang zijn voor de planning (de voorbereiding!!). Wij maken clashes inzichtelijk zodat oplossingen gevonden worden, zorgen dat periodiek de voortgang wordt verwerkt en destilleren daar vervolgens de informatie uit waarmee u het project on schedule kunt houden.

Reviews

Wij kunnen in kort bestek adviseren of een planning volledig is, wat risico’s zijn en of deze voldoet aan de verwachting van de klant.

Inrichten proces planningsmanagement

Het op maat maken van het proces planningsmanagement, trainen van medewerkers en het inrichten van software, waardoor uw medewerkers de tools hebben hun projecten te beheersen.

Risico-analyses

Wij kunnen uw planning risicomatig doorrekenen en belangrijker nog, wij kunnen advies geven hoe het resultaat van de risicoberekening in te zetten voor het beheersen van het project, zowel procesmatig als contractueel/juridisch.

Bedrijfs-Portfoliomanagement

Alle projecten binnen het bedrijf op een rij zetten en van alle projecten direct de voortgang centraal in beeld krijgen. Zo zorg je er voor dat planning, voortgang en projectbeheersing binnen het gehele bedrijf de juiste aandacht krijgt. Daarnaast wordt er inzicht verkregen in de benodigde teamsamenstellingen en wordt er effectief van elkaar geleerd. Door middel van online toepassingen is het mogelijk strategische onderaannemers mee te nemen in het eigen beheersproces waarmee tegen geringere kosten het proces beter wordt gemanaged.

Trainingen & presentaties

Wij laten graag van ons horen en vertellen met genoegen wat wij doen en hoe planningsmangement werkt. Van korte presentaties tot een in-house cursus MS-Project: bij ons is er van alles mogelijk!

Tenders

De disciplines leveren de gegevens aan, wij stellen samen, ondersteunen het proces en zorgen dat de juiste lijnen inzichtelijk zijn. Bij de aanbiedingsplanning ligt de focus zowel op het voortraject -ontwerp en vergunningen- als op de realisatie. En wij regelen ook de tenderplanning, alles om op tijd klaar te zijn en de kwaliteit van de tender te borgen.